About

profielfotoIk ben Tom Franse, student journalistiek en ik schrijf een blog over de situatie van daklozen en hoe iemand zo terecht kan komen. Het doel van mijn blog is de kloof tussen lezers van mijn blog en de dakloze bevolking kleiner te maken door de oorzaken van hun situatie aan het licht te brengen. Ik zal persoonlijke verhalen van mensen aan de onderkant van de samenleving boven water halen en begrip proberen te creëren bij de lezer.
Ik wil dit onderwerp belichten als een human interest journalist. Ik vind het belangrijk problemen (in dit geval dak- en werklozen) een gezicht of gezichten te geven. Als ik op basis van enkel onderzoeken en experts zou werken zouden die dak- en werklozen meer overkomen als cijfers dan als personen. Omdat dak- en werklozen door veel mensen al van een afstand of neerbuigend worden bekeken vind ik het belangrijk om dit te verminderen voordat ik de cijfers belicht. Ik geef de problemen zo als het ware een gezicht.
Advertenties

2 gedachten over “About

  1. beste tom,
    als je ooit eens in Noordwijk bent,zou je eens langs kunnen komen.wij vinden het te gek wat jij boet. ik run hotel hotel de branding in noordwijk en wij verhuren goedkopen kamers aan mensen in de problemen en zien een hoop mensen ook weer de draad oppakken,omdat ze een kamer hebben, postadres dus dankzij deze formule weer langzaam een verse start kunnen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s